“Als je goed wilt bevallen, heb je eigenlijk twee dingen nodig: je mindset moet goed zijn en je ademhaling. Je ademhaling is je gids, door je bevalling heen."

Irma Kemper - verpleegkundige en bevalcoach

Nieuws

dinsdag, 8 september 2020

Binnenkort recensies van de NVOG & Vakblad Vroeg

Momenteel wordt het boek gerecenseerd door een gynaecoloog van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) en door een babyverplee...
maandag, 7 september 2020

Cliëntenorganisatie Zelfbewustzwanger

Heb jij al gehoord van de mooie stichting @zelfbewustzwanger? Ik ben onder de indruk van hun gratis online zwangerschapscursus! De modules zijn prakti...

Heb jij al gehoord van de mooie stichting @zelfbewustzwanger? Ik ben onder de indruk van hun gratis online zwangerschapscursus! De modules zijn praktisch, informatief en met vernieuwende invalshoeken! Het helpt zwangere vrouwen om zich goed voor te bereiden op de bevalling met body, mind & soul.

Als geboortewerker kun je een gratis promotiepakket aanvragen en het e-healthprogramma volledig inzien. Het programma is gebaseerd op een uitgebreid behoefteonderzoek onder ruim 600 zwangere en recent bevallen vrouwen. De inhoud is dus volledig afgestemd op wat vrouwen zelf hebben aangegeven dat ze belangrijk vinden. Super handig om weet van te hebben als zorgprofessional!

Zelfbewustzwanger is de landelijke cliëntenorganisatie die de belangen behartigen van zwangere vrouwen in de geboortezorg. Zie ook zelfbewustzwanger.nl!
Wat vind je ervan?