“Het is eigenlijk gek dat we de keuze geven tussen de ruggenprik en/of morfinepompje terwijl een bad ook een goede optie is van pijnbestrijding en dat we dat nog niet kunnen aanbieden."

Maaike van Rijn - klinisch verloskundige

Nieuws

dinsdag, 9 maart 2021

Mooi boekverslag van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie & Gynaecologie)

Dankbaar voor het prachtige boekverslag van gynaecoloog dr. Marielle van Pampus in het tijdschrift NTOG.
dinsdag, 9 maart 2021

Recensie KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen)

Bedankt KNOV voor het plaatsen van het boek in jullie mooie nieuwe tijdschrift 'De Verloskundige'.
maandag, 7 september 2020

Cliëntenorganisatie Zelfbewustzwanger

Heb jij al gehoord van de mooie stichting @zelfbewustzwanger? Ik ben onder de indruk van hun gratis online zwangerschapscursus! De modules zijn prakti...

Heb jij al gehoord van de mooie stichting @zelfbewustzwanger? Ik ben onder de indruk van hun gratis online zwangerschapscursus! De modules zijn praktisch, informatief en met vernieuwende invalshoeken! Het helpt zwangere vrouwen om zich goed voor te bereiden op de bevalling met body, mind & soul.

Als geboortewerker kun je een gratis promotiepakket aanvragen en het e-healthprogramma volledig inzien. Het programma is gebaseerd op een uitgebreid behoefteonderzoek onder ruim 600 zwangere en recent bevallen vrouwen. De inhoud is dus volledig afgestemd op wat vrouwen zelf hebben aangegeven dat ze belangrijk vinden. Super handig om weet van te hebben als zorgprofessional!

Zelfbewustzwanger is de landelijke cliëntenorganisatie die de belangen behartigen van zwangere vrouwen in de geboortezorg. Zie ook zelfbewustzwanger.nl!
Wat vind je ervan?