“Hoe naar het ook kan zijn om niet in verwachting te raken, weet dat je met hele basale dingen enorme winst op je gezondheid kunt boeken."

drs. Barbara Havenith - gynaecoloog

Nieuws

dinsdag, 8 september 2020

Binnenkort recensies van de NVOG & Vakblad Vroeg

Momenteel wordt het boek gerecenseerd door een gynaecoloog van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) en door een babyverplee...
dinsdag, 28 juli 2020

HagaZiekenhuis schrijft over het boek

Maaike van Rijn en Irma Kemper voor de geboortekaartjes boom in het HagaZiekenhuis! Ik ben heel dankbaar dat het boek zo mooi onder de aandacht is geb...

chevron_leftchevron_right
Maaike van Rijn en Irma Kemper voor de geboortekaartjes boom in het HagaZiekenhuis! Ik ben heel dankbaar dat het boek zo mooi onder de aandacht is gebracht door het HagaZiekenhuis en het Juliana Kinderziekenhuis met een prachtige foto en artikel, en met zelfs een poster in de liften van het ziekenhuis.

"Een goede voorbereiding, eigen regie, positieve gedachten en een goede ademhaling. Volgens verloskundige Maaike van Rijn en gespecialiseerd verpleegkundige Irma Kemper zijn deze onderdelen essentieel bij een bevalling. In het boek 'Geboortebegeleiders' delen Maaike en Irma hun persoonlijke verhalen, kennis en praktische tips."

Klik door naar het mooie artikel: 'Geboortebegeleiders maken het verschil'
Wat vind je ervan?