“Als geboortebegeleider breng ik mijn kennis, ervaring en wijsheid in om moeder, baby en vader op een plek te krijgen waarin ze voelen dat zij de eigen kundigheid hebben om het bevallingsproces aan te gaan."

Caroline Hogeweg - eerstelijnsverloskundige

Nieuws

woensdag, 29 juli 2020

Bevallen met LOVE koopt boeken in

Gespecialiseerd verpleegkundige, Irma Kemper, werkzaam op de verlosafdeling, geeft naast haar werk ook de prachtige workshop 'Bevallen met LOVE' in ha...
dinsdag, 28 juli 2020

HagaZiekenhuis schrijft over het boek

Maaike van Rijn en Irma Kemper voor de geboortekaartjes boom in het HagaZiekenhuis! Ik ben heel dankbaar dat het boek zo mooi onder de aandacht is geb...

chevron_leftchevron_right
Maaike van Rijn en Irma Kemper voor de geboortekaartjes boom in het HagaZiekenhuis! Ik ben heel dankbaar dat het boek zo mooi onder de aandacht is gebracht door het HagaZiekenhuis en het Juliana Kinderziekenhuis met een prachtige foto en artikel, en met zelfs een poster in de liften van het ziekenhuis.

"Een goede voorbereiding, eigen regie, positieve gedachten en een goede ademhaling. Volgens verloskundige Maaike van Rijn en gespecialiseerd verpleegkundige Irma Kemper zijn deze onderdelen essentieel bij een bevalling. In het boek 'Geboortebegeleiders' delen Maaike en Irma hun persoonlijke verhalen, kennis en praktische tips."

Klik door naar het mooie artikel: 'Geboortebegeleiders maken het verschil'
Wat vind je ervan?