“De bekkenbodemspier is één van de meest mooie spieren, het is de basis van je bekken en je gevoelscentrum, het is een intiem gebied."

Sharon Schouten

Irma Kemper

Irma Kemper - verpleegkundige & bevallingscoach
Irma in de ingang van haar chalet in de achtertuin waar ze symbolisch het poëziealbum van haar vader vasthoudt.
Irma in de ingang van haar chalet in de achtertuin waar ze symbolisch het poëziealbum van haar vader vasthoudt.
chevron_leftchevron_right
Irma Kemper is een gespecialiseerd verpleegkundige, werkzaam op de verlosafdeling van het Haga Juliana Geboortecentrum in Den Haag. Tevens is zij een Life-en bevallingscoach en zij biedt vrouwen ondersteuning bij het voorbereiden op de bevalling door middel van persoonlijke coaching en workshop. Zij woont in Den Haag en heeft twee kinderen.

Irma begeleidt al ruim 27 jaar vrouwen met bevallen. In 2014 startte zij ‘Bevallen met L.O.V.E.’, mentale coaching aan zwangere vrouwen, zodat zij minder angstig en vol vertrouwen de bevalling in gaan.

Irma heeft met haar initiatief ‘Bevallen Vol Vertrouwen’ de Persoons Award gewonnen van de Planetree Conferentie 2016. Naast de workshop voor zwangeren en hun partners, geeft zij ook klinische lessen aan haar eigen collega’s van het Geboortehotel over deze mentale coaching methode.
Naast haar ervaring als verpleegkundige heeft zij extra opleidingen gevolgd over verpleging van het zieke kind, neonatologie, gynaecologie en obstetrie.

Momenteel wordt haar droom in haar achtertuin gerealiseerd, een chalet (zie foto’s). Volgend jaar in 2018 zal zij hier de workshop ‘bevallen met LOVE’ gaan geven aan stellen en haar passie zo voortzetten.

Benieuwd geworden naar het gesprek? Klik gauw door!

contactgegevens:
Website: Bevallen met Love
bevallenmetlove@gmail.com
Facebook: bevallenmetlove