“De bekkenbodemspier is één van de meest mooie spieren, het is de basis van je bekken en je gevoelscentrum, het is een intiem gebied."

Sharon Schouten

Jelka Jungslager

Jelka Jungslager, Kraamverzorgster, Natuurlijke Kraamzorg, kraamverzorgende
Jelka Jungslager, Kraamverzorgster, Natuurlijke Kraamzorg, kraamverzorgende
Jelka Jungslager - Kraamverzorgster bij Natuurlijke Kraamzorg
chevron_leftchevron_right
Zelfstandige Kraamverzorgster & partusassistente bij thuisbevallingen bij Natuurlijke Kraamzorg. Jelka woont in Amsterdam en heeft vier kinderen en vier kleinkinderen.

In 1979 heeft Jelka de opleiding tot boerin aan biologisch-dynamische landbouwschool Warmonderhof afgerond en gaf daar 10 jaar leiding op de Woonderij. Zij schoolde zich in 2005 om tot kraamverzorgster toen ze 50 werd en schreef haar scriptie over 'de verborgen kracht van het huishouden'.

Jelka is mede-redacteur van het het éénmalige magazine ‘Moederen’ (2017/2018-). Het magazine 'Moederen' is een initiatief van Natuurlijke Kraamzorg, een collectief bestaande uit negen zelfstandige kraamverzorgsters. Het bestaat uit 132 pagina’s met interviews, reportages, columns achtergronden & ervaringen van kraamverzorgsters, moeders, vaders, zorgverleners en meer. Waarin natuurlijke manier met zwangerschap, bevalling en de kraamperiode omgaan centraal staat. Dit magazine is te koop bij verschillende winkels en online te bestellen. Meer info hierover vind je op www.natuurlijkkramen.nl
Benieuwd naar het interview met Jelka?

Contactgegevens:
jungslager@zonnet.nl
Facebook: ambachtelijkekraamzorg
www.natuurlijkekraamzorg.nl