“De bekkenbodemspier is één van de meest mooie spieren, het is de basis van je bekken en je gevoelscentrum, het is een intiem gebied."

Sharon Schouten

Monique van Doorn

Monique van Doorn - verloskundige
chevron_leftchevron_right
Monique van Doorn is eerstelijns verloskundige, bevallingsverwerkingsspecialist en leefstijlcoach. Naast haar werk als verloskundige begeleidt zij vrouwen op het gebied van traumatische bevallingen, burn-outs en omgaan met stress. Monique is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in IJsselstein.

Monique is praktijkhouder bij ‘Thuis in Verloskunde’, waar zij ook centering pregnancy aan stellen aanbieden . Daarnaast heeft zij een coachingspraktijk ‘Coaching by Monique’, waar zij o.a. vrouwen begeleidt in het verwerken van je bevalling. Vrouwen met o.a. Postpartum Depressie, Postttraumatische Stress Stoornis (PTSS), burn-out en andere klachten komen bij Monique op consult.

Monique is zelf ook gecoacht tijdens haar burn-out in 2103 door Diana Koster. Nadat zij weer helemaal geïntegreerd was is zij een coachings opleiding gaan volgen en in opleiding gegaan bij Diana Koster als bevallingsverwerkingssspecialist.
  • 2015 - heden: Zwangerschaps- en leefstijlcoaching, Coching by Monique,
  • 2003 - heden: Praktijkhoudster, Verloskundigenpraktijk ‘Thuis in Verloskunde
  • 1998 - 2002: Verloskundige, Vroedvrouwenschool
  • 2014 - 2015: Post HBO integraal leefstijlcoach em EMDR mehtode
  • 22003 - 2004: Echoscopie in de Verloskunde
contactgegevens:
Verloskunde praktijk: Thuis in Verloskunde
Facebook: thuisinverloskunde
info@coachingbymonique.nl
Bevallingsverwerkingsspecialisten: Je bevalling verwerken