“Dutch women don’t realize perhaps that they are the most privileged women in the world when it comes to birth."

Prof. dr. Raymond de Vries
micrss_feed podcast

Welkom bij Geboortebegeleiders aan het Woord!

Geboortebegeleiders aan het Woord, geboortebegeleiders, Sabine van Onselen, interview, podcast, zwanger, zwangerschap, zorgprofessionals, bevalling, gynaecoloog, verloskundige, kraamverzorgende, aan het woord,
Podcast Geboortebegeleiders aan het Woord
Ik ben wekelijks in gesprek gegaan met eerste- en tweedelijns verloskundigen, gynaecologen, verpleegkundigen, doula's, lactatiekundigen, kraamverzorgenden, psychologen, onderzoekers, paramedici, vadercoach en geboortefotograaf.

Om zo de praktijkkennis en inzichten van verschillende zorgprofessionals rondom het geboorteproces te delen en hier bijeen te brengen. Ik hoop dat je hierdoor geïnspireerd of gesteund mag worden!

NIEUWS!
Sinds begin 2019 ben ik achter de schermen bezig met het uitwerken van een selectie aan interviews van mijn podcast. Ik wil jou alvast laten weten dat er een boek zal worden uitgebracht, (hopelijk) begin 2020.

Niet voor iedereen is een podcast de geschikte manier om informatie tot zich te nemen. Middels een boek hoop ik een extra mogelijkheid te bieden om deze waardevolle kennis te verspreiden en ook makkelijker terug te vinden.

Het boek is met name bedoeld voor vrouwen in de fase: kinderwens, zwangerschap of perinatale periode.

Ik ben super enthousiast hier onderdeel van uit te maken en het boek te mogen uitbrengen. Het verheugt mij ook om te zien dat de interviews steeds meer beluisterd worden op deze website en kanalen als YouTube, Spotify, iTunes en meer.

Ik zal af en toe een update geven over nieuwe ontwikkelingen via de nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven.